Centrale verwarming

Wij zijn het aangewezen adres in de regio Helmond voor uw nieuwe of oude CV installatie. Het is belangrijk dat uw CV installatie precies past bij uw woning. Omdat niet alle huizen gelijk zijn, komen wij graag eerst bij u langs. Wij bekijken uw woning en situatie en maken daarna een offerte voor u op maat.

 

Onderhoud van uw centrale verwarming en cv-ketel

Een goed functionerende cv-ketel geeft snel warm water en aangenaam comfort bij het baden en douchen. Elke woning is anders en ook de wensen inzake warm water verschillen van mens tot mens.

Door onze ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies voor de capaciteit die nodig is met betrekking tot uw woning en uw wensen.

 

Aanschaf cv ketel

Wij werken samen met alle grote leveranciers van cv ketels en kiezen graag samen met u voor de ketel die het beste bij uw situatie en budget past.


Wij verzorgen de complete installatie en eventuele reparaties van uw centrale verwarming. Ook onderhouden wij graag uw cv-ketel voor u. Voor een vast bedrag per jaar komen we langs om uw cv-ketel van binnen schoon te maken.

 

Storing?

Mocht u ondanks goed onderhoud toch een storing hebben, dan zullen wij altijd proberen binnen 24 uur de storing te verhelpen.

 

Bij DF installatietechniek eindigt de werkdag niet om 17:00 uur, dus indien mogelijk komen wij dezelfde dag nog bij u langs om de problemen te verhelpen.

Ontwerp & realisatie: www.website-eenvoudig.nl